Voedingsdeskundige en Hormoonfactor trainer, Hillegom

Leuk dat je hebt gezocht op voedingsdeskundige Hillegom. Inmiddels heb ik veel mensen geholpen om hun leefstijl aan te passen. Ze zijn er ontzettend blij mee en willen nooit meer terug naar hun oude gewoontes.

Mensen komen bij voedingsdeskundige Hillegom – Gezond met Esma met uiteenlopende klachten en of overgewicht. Een cliënt van voedingsdeskundige Hillegom – Gezond met Esma had na aanpassen van een paar kleine dingen al zoveel meer energie. Ze stond niet meer moe op en gedurende de dag had ze ook meer energie. Ze kon niet geloven dat het deze simpele aanpassing was. Het is voor iedereen anders, ik kijk per persoon hoe de leefstijl nu is en stel een aantal aanpassingen voor. We doen het stap voor stap…

 

Review van voedingsdeskundige Hillegom – Gezond met Esma:

Esma was zeer leerzaam en waardevol. Ik heb meer inzicht en bewustwording gekregen wat voeding met je lichaam doet.
Esma geeft om haar cliënten dat is wat ik heb gevoeld, ze denkt met je mee en deelt haar ervaringen en kennis. De adviezen en de aanbevelingen waren voor mij erg nuttig. Ze is een absolute aanrader.

 

De aanpak van voedingsdeskundige Hillegom – Gezond met Esma

Ik heb geen kant en klare aanpak, mijn aanpak is persoonlijk en op maat gesneden. Wat voor de 1 werkt hoeft niet voor een ander te werken. Ik denk met je mee, we kijken naar de mogelijkheden. We kijken of het in te passen is in je gezin, in je werk en in je vrije tijd. Ik geef je alle kennis mee zodat je na een tijdje zelf aan de slag kan. Ik deel alle informatie met je, over voeding, beweging, ontspanning, makkelijke en simpele recepten en nog veel meer. Als je eenmaal alle kennis hebt, dan kan je zelf gezondere keuzes maken.

We kijken naar je klachten gaan daar gericht mee aan de slag. Ervaring leert dat als je de ene klacht aanpakt, meestal andere klachten ook minder worden of verdwijnen.

Wil je meer weten, neem contact met me op via contactformulier of telefoon. Onze eerste gesprek is gratis. Eventueel kan je naar Gezond met Esma café komen op vrijdagochtend.

Vragen? Stel het de voedingsdeskundige in Hillegom

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]