06-17399624 mail@gezondmetesma.nl

Programma's & tarieven

Gezond met Esma

Wat bied ik aan?

Van eenmalig consult tot maandelijkse of wekelijkse begeleiding

Tarievenlijst:

Kennismaking is gratis
Uitgebreide Intake en voedingsanalyse  van 60 minuten EUR 60,00
Vervolg consult van 30 minuten EUR 30,00
Los consult van 30 minuten EUR 30,00
Pakket van 5 consulten EUR 135,00
Pakket van 10 consulten EUR 275,00

Keer diabetes om in 12 weken inclusief intake EUR  325,00

Op aanvraag;

Voorlichtingen op scholen, BSO, crèches op aanvraag, ik ben aangesloten bij Stichting Kind & Voeding.

Kookworkshops privé of in een groep;

-koken met verse ingrediënten zonder pakjes of zakjes
-gezonde tussendoortjes
-gezonde lunch

Advies bij: Overgewicht, ondergewicht, hoog cholesterol,hoge bloeddruk,  diabetes, intoleranties en allergieën en  maag- en darmproblemen  en diverse aandoeningen/klachten.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen vertel ik jou alles over het traject. We kijken samen of ik iets voor jou kan betekenen.

0

Vergoeding zorgverzekeraar

 Ik ben aangesloten bij CAT beroepsvereniging waardoor het mogelijk is de kosten van de consulten te declareren bij je zorgverzekeraar mits je aanvullend verzekerd bent. Controleer voor de zekerheid vooraf de voorwaarden van jouw verzekering. In deze link kan je controleren of jouw zorgverzekeraar erbij staat. https://catcollectief.nl/vergoedingen

AGB code 90105785 therapeut
AGB code 90065047 praktijk
CAT-therapeut nummer: CM1480-31-07-18

Intake

Aan de hand van een screening zal er worden gekeken naar uw huidige leefstijl, dit zal gebeuren tijdens het intakegesprek. Voor het intakegesprek zal er worden gevraagd om drie dagen lang een eetdagboekje bij de te houden, deze wordt u vooraf toegestuurd. Tijdens het intakegesprek zullen we een beeld vormen van uw doel van de behandeling. Daarnaast wordt er een beeld gevormd van uw eet-, leef- en beweeggewoontes. Ook zullen er een aantal metingen worden uitgevoerd.

60

Keer diabetes type 2 om in 10 weken

Wil jij graag van je diabetes type 2 medicijnen af dan is dit programma wat voor jou. Tijdens de intake bespreken we eerst de mogelijkheden, daarna gaan we stap voor stap richting een medicijnvrij leven.

€275

Gezonde darmen

Tijdens dit gesprek van 60 minuten bekijken wij de mogelijkheden om van je klachten af te komen. Klachten als opgezette buik, buikpijn, buikkrampen, obsitpatie of diarree.

€60

Los consult

Wil je graag een losse consult, dat is mogelijk vanaf 30 minuten, 45 minuten, 60 minuten of meer.

€30

Supermarktsafari

Wil je graag dat ik een keer mee ga naar de supermarkt. Dan gaan we samen de paden af en laat ik je zien waar je op moet letten.

€45

Kookworkshop

Kookworkshop kan je los boeken, maar kan ook een onderdeel zijn van je traject. Mocht je hulp willen hebben om een simpele gezonde maaltijd te koken, ik kom je graag helpen. Het is makkelijker dan je denkt. We koken met verse ingrediënten en zonder pakjes en zakjes. Koken kan gluten,-suiker en of lactosevrij.

€op aanvraag

Hoe weet je of Esma jou kan helpen?

Esma kan je helpen bij allerlei klachten en gewichtsverlies. Mijn specialisaties zijn diabetes en darmklachten, maar veel klachten die voorkomen zijn onderdeel van bovenstaande klachten. Migraine en hoofdpijn bijvoorbeeld komen vaak door onbalans in de darmen. Overgewicht kan komen door diabetes, maar je kan ook diabetes ontwikkelen als je overgewicht hebt.

Meer energie!

Een aantal clienten van mij hadden na 2 of 3 weken al meer energie en minder vermoeidheid. Ik kan je het geheim niet vertellen want bij elke client was het een ander verhaal!

Beter slapen!

Ook voor slapen heb je energie nodig, gek hé. Maar om in te slapen heb je echt wat energie nodig!

Minder stress!

Ontspanning is ontzettend belangerijk in deze maatschappij. Ik ga je leren hoe je dat in je leven kunt inpassen.

Lekker eten!

Veel mensen denken als je gezond gaat eten, dat je dan niet lekker meer eet en dat je dan niks meer mag. Bij mij geld alles met mate en gezond eten is ook ECHT wel lekker!

Niet intensief sporten!

Naar mijn idee, zijn wij niet geboren om de marathon te lopen. In mijn traject zal ik je niet naar de sportschool sturen. Uiteraard zal er wel bewogen moeten worden!

Hoe werkt het

Maak een GRATIS afspraak

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen en vertel ik jou wat ik voor je kan betekenen.   Dit is kosteloos. Na de kennismaking kan je een afspraak maken voor een eerste consult.

i

Kies jou weg

Na het eerste consult, kan je kiezen uit diverse soorten begeleiding, afgestemd op jouw doel en klachten.

Bereik je doel

Tijdens onze consulten hebben wij wekelijks of elke twee weken een gesprek. Elke consult bespreken we hoe het gegaan is en afhankelijk daarvan kiezen we een volgende stap.

Nog vragen?