Kookworkshop Lisse

 

Leuk dat je hebt gezocht op kookworkshops Lisse of
Bollenstreek.

 

Zelf woon ik in Hillegom, maar de kookworkshop  geef ik in Lisse. Dit ligt op een steenworp afstand van Lisse, tevens vlakblij, Beinsdorp, Nieuw Vennep,
Sassenheim, Noorwijk, Noordwijkerhout, Hoofddorp  en via de A4 prima te bereiken vanuit Amsterdam.

 

Heb je zin in een gezellige avond en vind je het leuk om te koken, meld je aan voor een gezellige (Marokkaanse) kookworkshop Lisse. Bij Kooksaam in Lisse, gegeven door Esma van Gezond met Esma in de Bollenstreek.

 

Kookworkshop Lisse leuk voor teamuitje, verjaardag, vrijgezellenfeest of jubileum

Boek een gezellige kookworkshop in Lisse, tot maximaal 10 personen kan je gezellig samen koken. Mochten er mensen zijn die graag mee eten maar niet willen koken, dat kan ook. Zij kunnen later aansluiten bij de kookworkshop in Lisse.

Bij de vorige verjaardag gingen de vrouwen koken en de mannen schoven later aan. Kan ook andersom natuurlijk.

 

Marokkaans, Thais, of een Italiaanse kookworkshop in Lisse?

 

Dat is allemaal mogelijk, zelf ben ik Marokkaanse van afkomst, ik ben opgegroeid met de Marokkaanse, mediterraanse keuken. De Thaise keuken vind ik fantastisch, beide keren dat ik in Thailand was heb ik kookworkshops gevolgd en ben dat hier verder gaan uitwerken. De kruiden die gebruikt worden zijn fantastisch, gember, rode pepers, citroengras, lemon leaves, echte heerlijke smaakbommen!

 

Privé Kookworkshop?

 

Wil je liever niet in een groep een kookworkshop volgen, of in Lisse. Het kan ook in je eigen huis met familie of vrienden. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Review van een Kookworkshop:

Het was een groot succes om mijn verjaardag te vieren met een Marokkaanse kookworkshop in Lisse georganiseerd door Esma Mejdoubi bij St. Kooksaam. Esma had alles goed voorbereid zodat we met z’n zevenen ontspannen, in de grote keuken, met heerlijke onbekende gerechten aan het koken waren.

Een paar uur later kwamen er nog acht personen bij en hebben we heel gezellig gegeten aan een grote tafel in de sfeervol ingerichte brasserie. Door de speciale kleding die Esma had meegenomen en de Marokkaanse muziek kwamen we echt in een uitgelaten stemming.

Met de foto’s en filmpjes die we de volgende dag van Esma kregen en de meegenomen recepten kunnen we thuis nog lang nagenieten.

Pauline Zwinkels

Heb je een vraag?

Neem contact met de op via email, telefoon of gebruik het contactformulier.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]