Hormonen

Hormonen hebben niet alleen te maken met zwangerschap, menstruatie en overgang, nee hormonen regelen ontzettend veel in ons lichaam. Ze regelen hoe je slaapt, hoe je je voelt, of je overgewicht hebt of niet en waar je dat overgewicht hebt of je het koud of juist warm hebt.

Of je een dip krijgt na je maaltijd of juist energie. Of je depri voelt, boos of prikkelbaar?

Of je een volle haardos hebt en dun haar, of je snel rimpels krijgt of je er juist jong uit blijft zien. Of jij altijd maar door kan blijven eten of snel verzadigd bent. Ben je vaak of juist nooit ziek? Nooit ziek is ook niet goed namelijk!

Wist je dat hoe en wanneer je sport dat dat van invloed is op je resultaat? Je kan ook teveel sporten of net te weinig zodat je je doelen niet haalt. Samen kan ik met jou een sportschema opstellen zodat jij je doelen behaalt. Wil je meer spieren? Dat kan je op een bepaalde manier trainen zodat je gauw effect merkt.

Pak de regie over je eigen gezondheid en lichaam

Als je hormonen begrijpt, dan kun je ze namelijk vragen iets te doen, in plaats van alleen maar dwingen met bijvoorbeeld medicijnen.  Door weer bevriend te raken met je hormonen, kan er weer een goede samenwerking ontstaan.

Het is net domino, als er ergens iets niet goed gaat/omvalt. Dan kunnen er allerlei klachten ontstaan en kan het steeds erger worden omdat alles met elkaar verbonden is.

Vragen? Neem direct contact op! Offerte opvragen kan ook, via contactformulier of email. Liever bellen? 06 173 99 624.