Online programma’s


Kosten EUR 99,-

Gezond Advies Programma, dit is een online programma. In 12 video’s vertel ik je alles over koolhydraten, eiwitten, vetten, vezels, water, beweging, bloedsuikerspiegel en nog veel meer. Je krijgt ontzettend veel kennis om je eigen gezonde keuzes te maken. Deze kennis zou iedereen moeten hebben die met een gezonde leefstijl gaat beginnen.

Middels de werkboeken krijg je inzicht in je voeding (patroon).  Je krijgt inzicht in je klachten. En wat heel belangrijk is, omschrijving van je doelen en daar naar toe werken.

Na dit programma weet je wat gezond is en wat niet. Wat nog belangrijker is. Je weet ook waarom het niet gezond voor je is.

Toen ik zwanger was bleek ik zwangerschapsdiabetes te hebben. Ik merkte dat de voeding die ik at direct invloed had op mijn bloedsuikerspiegel. Het was eigenlijk heel makkelijk om om te schakelen naar voeding die mijn bloedsuikerspiegel stabiel hield. Ik bleef gezond en ik kreeg een gezonde dochter. Maar hier werd ik wakker. Ik zag precies hoe de voeding die ik toen at effect had op mijn gezondheid.

Ik ben dat gaan onderzoeken, ik had namelijk ook al jaren last van migraine en opgezette en pijnlijke buik en heel heel moe. Kon dat ook met voeding te maken hebben? Jazeker!!

Ik ben met de opleiding voedingsdeskundige begonnen, eerst voor mezelf. Maar toen ik eenmaal begonnen was dacht ik, dit moet iedereen weten. Ik ben nu 3 opleidingen, 2 cursussen, heel veel webinars en boeken verder. Ik ben voedingsdeskundige, longevity coach, hormoonfactor trainer, ik heb medische basiskennis gedaan en een cursus, orthomoleculaire darmtherapie en een cursus diabetes type 2.

Inmiddels heb ik nagenoeg geen klachten meer. Tenzij ik weer verkeerd ga eten, dat merk ik als ik me op vakanties of verjaardagen laat gaan!

Maar het kost me geen enkele moeite om gezond te eten. Je kan gezond eten ook heel erg lekker maken!

Wat leer je in deze cursus

  • ik vertel je alles over koolhydraten, eiwitten en vetten, vezels, water en beweging
  • wat zijn koolhydraten en welke kan je eten
  • wat zijn vetten en welke vetten zijn gezond voor je
  • wat zijn vezels en wat doen ze
  • hoe je gezondere keuzes maakt en wat de gezonde keuzes zijn
  • hoe je meer energie krijgt en concentratie
  • hoe je je bloedsuikerspiegel stabiel houd en waarom
  • je wordt je bewust van hoe je je voelt na het eten en wat het eten met je doet
  • middels diverse werkboeken krijg je meer inzicht in je voedingspatroon, je klachten, je doelen en waarom en wanneer je eet
  • met het E-book meest gemaakte fouten bij het starten van een gezonde leefstijl, weet je gelijk welke fouten jij niet moet maken

Kortom ontzettend veel informatie voor een kleine prijs. Ik heb hier jaren overgedaan in allerlei opleidingen en cursussen. Dit heb ik samengevat in 12 video’s.